Wie zijn wij

U bent bij het Juridisch Adviesbureau Snoeijer als particulier en ondernemer aan het juiste adres voor juridische bijstand en/of mediation. Alhoewel ons bureau gespecialiseerd is op het terrein van het sociaal zekerheidsrecht en het arbeidsrecht, adviseert en medieert ons bureau terzake allerlei rechtsgebieden en/of conflictsituaties.

Mr. Snoeijer
Mr. Snoeijer
Ons bureau is sinds 2004 actief en wordt aangestuurd door directeur Mr.bc. A.J.P.M. Snoeijer.
Mr. Snoeijer studeerde in 1996 af als Sociaal Juridisch dienstverlener aan de Hogeschool Zuyd. Van 1993 tot en met augustus 2001 werkte Mr. Snoeijer als Sociaal Juridisch dienstverlener bij het Centrum voor Maatschappelijk werk in Kerkrade. In 2000 behaalde Mr. Snoeijer zijn universitaire bul Nederlands Recht. Sedert september 2001 is Mr. Snoeijer als docent Recht en Methodische Beroepsvorming verbonden aan het ROC Leeuwenborgh te Sittard. Sinds 2009 is Mr. Snoeijer voorts actief als ADR mediator.

Werkwijze en tarieven

Gratis intake bij u aan huis of op kantoor

U kunt per mail of telefoon een afspraak maken. Mr. Snoeijer zal u vervolgens thuis of op kantoor bezoeken. Onder het motto "wat je zelf niet wilt dat je geschiedt, doe dat ook een ander niet" berekent ons bureau geen kosten voor het intakegesprek, dit ongeacht de duur van het gesprek. Vanzelfsprekend worden er geen voorrijkosten in rekening gebracht.


Onze tarieven:

Ons bureau hanteert scherp concurrerende tarieven waarbij de begrippen uitleg, haalbaarheid van de zaak, persoonlijk contact en nazorg de basis van het samenwerken vormen. Bij het Juridisch Adviesbureau Snoeijer wordt u niet alleen als klant, maar ook als mens gezien en behandeld. Kantoorkosten worden, hoe kan het ook anders met onze filosofie, NIET in rekening gebracht.

Tarief voor Juridische Dienstverlening : 100,00 per klokuur exclusief 21% BTW, inclusief reiskosten

Tarief voor Mediation : 150,00 per klokuur exclusief 21% BTW, exclusief kosten van deskundigen, inclusief reiskosten

Kwaliteitsborging

Ook op het punt van Mediation borgt ons bureau de kwaliteit. Als ADR mediator is Mr. Snoeijer verplicht zich voortdurend te scholen.